woensdag 23 juni 2010

What a difference a love glove, willie warmer, rubber johnny, french letter, battle helmet, venus shirt, Wiener wrapper or tour guide makes ...?




Intussen aan de andere kant van deze aardkloot!

Sonnet Ehlers, een vrouwelijke dokter in Zuid-Afrika, heeft de Rape-aXe (verkrachtingsbijl) op de markt gebracht. Dat is een vrouwelijk condoom met tanden die mogelijke verkrachters moet afschrikken. Aan de binnenkant bevinden zich enkele rijen scherpe tanden die zich bij penetratie vasthaken aan de penis, die enkel uit zijn lijden kan worden verlost door een dokter. "Het doet pijn en de dader kan niet plassen of wandelen wanneer hij het condoom om heeft”, zegt Ehlers. Zij wil zo’n 30.000 getande condooms gratis uitdelen in de verschillende Zuid-Afrikaanse steden waar momenteel de Wereldbeker voetbal plaatsvindt. Daarna zullen de condooms verkrijgbaar zijn voor 2 dollar per stuk. Ehlers verkocht haar huis en auto om dit project te kunnen realiseren. Ze consulteerde gynaecologen en psychologen en ging in de gevangenis met veroordeelde verkrachters praten om te achterhalen of het bestaan van een dergelijk condoom hen op andere gedachten zou hebben gebracht.

Middeleeuwse praktijken Critici beschuldigen Ehlers ervan middeleeuwse praktijken te gebruiken om geweld op vrouwen te bestrijden. Het vrouwelijke condoom is geen lange termijnoplossing en het maakt vrouwen kwetsbaar voor nog meer geweld door mannen die in de val zijn getrapt. Bovenden worden vrouwen voortdurend herinnerd aan hun kwetsbaarheid en geeft het hen een vals gevoel van bescherming, aldus de tegenstanders. "Ja, mijn oplossing mag dan wel middeleeuws zijn, maar het bestrijdt een middeleeuwse daad die al decennia bestaat”, verdedigt Ehlers haar uitvinding. “Er moet iets gebeuren… en dit zal sommige mannen wel twee keer doen nadenken vooraleer ze een vrouw aanvallen.” De ander fundamenteel probleem is dat de weerhaken hevig bloeden veroorzaken, wat tot een verhoogd risico op het overdragen van seksueel overdraagbare ziektes kan leiden. Toch stelt Ehlers dat dit geen bezwaar is, aangezien de weerhaken de huid niet genoeg doordringen om tot hevig bloeden te leiden. Bij bloedverlies wordt dit bovendien opgevangen door de condoomcapsule tot de misdadiger het condoom weer uit zijn slachtoffer heeft gehaald.


Zuid-Afrika heeft een van de hoogste verkrachtingspercentages in de wereld. Uit een rapport uit 2009 blijkt dat 28 procent van de ondervraagde mannen al een vrouw of meisje hadden verkracht. In de meest Afrikaanse landen worden daders amper vervolgd en krijgen slachtoffers niet onmiddellijk toegang tot de nodige medische zorgen. “Vrouwen zijn genoodzaakt om drastische maatregelen te nemen om verkrachtingen te voorkomen”, zegt Ehlers. “Sommigen stoppen zelfs in spons gewikkelde scheermesjes in hun vagina.”

Een greep uit de kommentaren op blogs:


* Make love not war!
* Alle verkrachters zijn nu op de hoogte. Gevolg is dat die vrouwen nu anaal gepakt worden. Wat weerhoudt de verkrachter om niet op voorhand dit condoom te verwijderen? Zitten er ook weerhaken aan de buitenkant? Wat gebeurt er als de verkrachter eerst op verkenning gaat vooraleer hij toeslaat? Moord? En wat gebeurt er met de vrouw waarin een man vast zit? Gaat die zomaar vriendelijk meegaan naar een hospitaal? Of wurgt hij ze eerst?
* Ik kan me inbeelden dat de vrouw daarna veroordeeld wordt voor het toebrengen van slagen en verwondingen aan haar verkrachter. In plaats van weerhaken zou ik er liever een mini guillotine inbouwen. Een soort muizenval voor ongewenste driftige penissen. Gewoon een serieuze elektrische schok voor die duracelkonijnen. Je zou die wormpjes nogal zien oplichten. Een vaginale pasta met schuurblad effect. Een vaginale pasta die erecties platlegt zou efficienter zijn. Maar welke vrouw denkt nu : vanavond zou ik wel eens verkracht kunnen worden? Een goede cursus zelfverdediging lijkt me beter.
* Er zijn genoeg mannenhaatsters die nu de kans zien om mannen te lokken en daarna verkrachting te schreeuwen. Verkrachting is nooit goed te praten, maar dit gaat toch echt te ver, dit is handelen met voorbedachte rade om iemand te verminken.
* Als die verkrachter ne masochist is , doe je hem nog een plezier ! Maak eens zo'n condoom om geestelijken af te schrikken!
* Diegenen die mooi thuis blijven bij hun vrouwtje of vriendin en niet naast de pot pissen is er toch geen probleem. Oops schatje. Vergeten uit te nemen...sorry!

1 opmerking:

Anoniem zei

seks is lekker